tisdag 31 maj 2011

Konungslig Avbön

Kära medborgare
Även jag har varit ung, och i ungdomlig yra gjort saker som jag ångrat - tex besökt porrklubbar och anlitat en och annan kaffeflicka. Jag är kung men också människa och ibland har jag som människa velat följa och göra det som mina vänner gjorde. Det är mycket som jag nu ångrar och som jag och min kära hustru har anledning att reda ut och jag hoppas att ni, kära medborgare och journalister, ger oss det lugn som vi så väl behöver för att göra det. Än en gång jag beklagar det jag gjort och hoppas att jag med mitt kommande arbete, att representera Er och Sverige, kan återskapa ett förtroende hos er.

Tänk om han under intervjuven sagt så istället för nej, nej så tror jag inte det var........ Neeeeeee det kan jag inte tänka mig................ Nej, neeeej så kan det inte varit......................Neee inte som jag kommer ihåg.  Man behöver inte vara förhörsledare för att känna att han var ordentligt nervös och att det troligen fanns en hel del dåligt samvete därinnanför, eller.....? I hans ställe skulle jag avskeda samtliga rådgivare på hans informationsavdelning. Egentligen tycker jag synd om honom - är han oskyldig så är det ju uppenbart synd om honom - och är han skyldig så har han försatt sig i en situation som det inte kan kännas roligt att vara i. Kommer det nu fram något som bevisar att han ljugit så är han ju körd, inte för det han gjort tidigare, utan för att han ljugit och inte kommit undan med det!!!!.

Många tycker att vi ska lämna det hela därhän eftersom han bara är en människa. Jag känner mig lite kluven dels för att jag kan tycka att han fått ett ordentligt straff genom att hängas ut som han gjort. Men å andra sidan tycker jag att vi ska kunna ställa krav på hela kungafamiljen att de ska föregå med gott exempel, vi betalar dem ju trots allt ett apanage på cirka 100 miljoner kronor (hälften till skötsel av slott och löner och resten till egna utgifter).

G.O.M.

2 kommentarer:

  1. Nej, och man behöver ju knappast vara informatör för att inse att han hade behövt bättre stöd och övning inför framträdandet! ..saknar Johnnys kommentar?? Var är den? Han skrev ju för flera timmar sedan ;-)?

    SvaraRadera
  2. Angående Johnnys komentar - Tjaaa, vad ska jag säga. Jag är inte typen som godtar ett argument bara för att.... kräver någon form av bevisning - i detta fallet blev det ju väldigt tydligt - och därmed har du/ni övertygat mig (faaan också).
    G.O.M.

    SvaraRadera