torsdag 4 augusti 2011

Vilket Fynd på BILDEMO

Sommardäcken till Blåkulan har som sin ägare blivit slitna med åren, så det var dags att byta. Bestämde mig för att samtidigt byta vinterdäcken, även om de inte var slitna så var de så uttorkade i gummit så de blev hala, haft dem i sex år.
Efter alla mina Kinaresor så har jag lärt mig att pruta i alla lägen. Tyckte jag borde få ett bra pris när jag köpte rubbet på en gång och dessutom vinterdäck off-season. Skickade därför ut ett mail till 6 olika däcksfirmor här i uppland, där jag uppgav dimensioner och vilka däck jag ville ha. Det företag som var billigast var.....Bildemo. De var också snabbast på att svara. Alla andra företag låg 4-7 TUSEN över deras pris!!!

Blåkulan på plats - ingen väntetid - bara köra in
Jag skojar inte, det dyraste stället låg på nästan det dubbla mot vad BILDEMO begärde. Så idag (torsdag 4 aug) var jag dit - ingen väntetid - körde in bilen, fick ett trevligt bemötande, kaffe, juice, några kex och körde ut därifrån 30 minuter senare. Är det någon mer än jag som blir imponerad!!! Åtta däck - 30 minuter - jag hann f-n knappt få i mig mitt kaffe!!!  Dessutom trevlig effektiv personal. Jag tycker inte om reklam, men när jag känner att jag gjort en bra affär och fått bra service så unnar jag även mina vänner det - därför kolla BILDEMO om du behöver däck eller något annat till bilen..

Fika medans man väntade - okay det är inte  Ofvandaaaahl - men vad begär ni - det visar omtanke om kunden. Och både kaffet och juicen var god. Dessutom rent och hygieniskt - vilket man oftast inte kan beskylla däcksverkstäder för.
Snabbt gick det - observera transportrullarna till vänster i bild. Hela anläggningen var uppbyggd för att undvika tunga lyft - det är första gången jag ser på en däcksfirma. Gläder en kund att de visar omsorg även om personalen.
Trevlig serviceminded personal som tog sig tid att svara på frågor utan att man som kund kände att man störde dem i deras arbete. Dessutom väldigt hövliga och utan någon jargong. Kul att se. Jag kommer tillbaka.
Kunde inte låta bli och ta en bild på prislistan över begagnade däck - många såg helt sprillans nya ut. Kan ju vara något för den som har en lågbudgetprofil när det gäller bilen och inte kör så många mil per år.
 TACK BILDEMO  för bra - pris, service och bemötande !!!!


G.O.M.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar